Administrer tilsluttede browsere og enheder

Siden med personlige indstillinger giver dig mulighed for at få overblik over de tilsluttede browsere og enheder.

Håndtering af tilsluttede browsere

På listen over tilsluttede browsere kan du se, hvilke browsere der for nylig er forbundet til din konto:

List of browser sessions.

Du kan bruge papirkurven til at afbryde forbindelsen til enhver af browserne på listen.

Håndtering af enheder

På listen over tilsluttede enheder kan du se alle de enheder og klienter, du har genereret en enhedsadgangskode til, og deres seneste aktivitet:

List of connected devices.

Du kan bruge papirkurven til at afbryde forbindelsen til enhver af enhederne på listen.

Nederst på listen finder du en knap til at oprette en ny enhedsspecifik adgangskode. Du kan vælge et navn for at identificere tokenet senere. Den genererede adgangskode bruges til at konfigurere den nye klient. Generer ideelt set individuelle tokens for hver enhed, du forbinder til din konto, så du kan afbryde dem individuelt, hvis det er nødvendigt:

Adding a new device.

Bemærk

Du har kun adgang til enhedens adgangskode, når du opretter den, Nextcloud gemmer ikke den almindelige adgangskode, derfor anbefales det at indtaste adgangskoden på den nye klient med det samme.

Bemærk

Hvis du er Using two-factor authentication for din konto, er enhedsspecifikke adgangskoder den eneste måde at konfigurere klienter på. Serveren vil afvise klientforbindelser ved at bruge din login-adgangskode.

Enhedsspecifikke adgangskoder og adgangskodeændringer

For adgangskodeændringer i eksterne brugerbackends er de enhedsspecifikke adgangskoder markeret som ugyldige, og når først et login på brugerkontoen med hovedadgangskoden sker, opdateres alle enhedsspecifikke adgangskoder og fungerer igen.