Transfer ownership
Users can transfer the ownership of files and folders to other users. Sharing settings and permissions for transferred files and folders will also be transferred to the new owner.
Navigate to Settings > Sharing.
Skyriuje Failai spustelėkite Pasirinkti failą arba aplanką perkėlimui. Atsidaro failų pasirinkimo langas, kuriame rodomi visi naudotojo paskyroje esantys failai ir aplankai.
Pasirinkite failą arba aplanką ir spustelėkite Pasirinkti. Bus rodomas pasirinkto failo ar aplanko pavadinimas.
Jei reikia pakeisti pasirinkimą, spustelėkite Keisti.
Pasirinkite naują savininką įrašydami jo vardą į paieškos laukelį šalia užrašo „Naujas savininkas“.
Spustelėkite Perkelti.
Pastaba
Vartotojo vardo automatinis užbaigimas arba rodymas sąraše gali būti apribotas dėl administracinių matomumo nuostatų. Išsamesnės informacijos ieškokite administratoriaus dokumentacijoje.
Tikslinis vartotojas gauna pranešimą, kuriame klausiama, ar priimti, ar atmesti gaunamąjį pervedimą.
Jei perkėlimas priimamas, gavėjas randa perkeltus failus ir aplankus savo pagrindinėje direktorijoje, aplanke Transferred from [user] on [timestamp].
Pradinio veiksmo iniciatorius apie priėmimą arba atmetimą informuojamas pranešimu.