Transfer ownership

Users can transfer the ownership of files and folders to other users. Sharing settings and permissions for transferred files and folders will also be transferred to the new owner.

  1. Navigate to Settings > Sharing.

  2. Στην ενότητα Αρχεία, κάντε κλικ στο Επιλογή αρχείου ή φακέλου για μεταβίβαση. Ανοίγει ένας επιλογέας αρχείων, που εμφανίζει όλα τα αρχεία και φακέλους στο λογαριασμό του χρήστη.

  3. Επιλέξτε ένα αρχείο ή φάκελο και κάντε κλικ στο Επιλογή. Το όνομα του επιλεγμένου αρχείου ή φακέλου εμφανίζεται.

  4. Κάντε κλικ στο Αλλαγή για να αλλάξετε την επιλογή εάν είναι απαραίτητο.

  5. Επιλέξτε έναν νέο ιδιοκτήτη πληκτρολογώντας το όνομά του στο πεδίο αναζήτησης δίπλα στο Νέος ιδιοκτήτης.

  6. Κάντε κλικ στο Μεταβίβαση.

    Σημείωση

    Η αυτόματη συμπλήρωση ή η λίστα ονομάτων χρήστη μπορεί να είναι περιορισμένη λόγω της διαμόρφωσης ορατότητας από το διαχειριστή. Δείτε την τεκμηρίωση διαχειριστή για λεπτομέρειες.

  7. Ο στοχευόμενος χρήστης λαμβάνει μια ειδοποίηση όπου του ζητείται να αποδεχτεί ή να απορρίψει την εισερχόμενη μεταβίβαση.

    File transfer acceptance notification
  8. Εάν γίνει αποδεκτή, ο στοχευόμενος χρήστης βρίσκει τα μεταβιβασμένα αρχεία και φακέλους στη ρίζα του, κάτω από έναν φάκελο Μεταβιβάστηκε από [χρήστη] στις [χρονική σήμανση].

  9. Ο χρήστης προέλευσης ενημερώνεται για την αποδοχή ή την απόρριψη μέσω μιας ειδοποίησης.